Preactor

Preactor is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van grafische productieplanningsoftware. De software van Preactor wordt inmiddels door meer dan 18.000 bedrijven gebruikt en biedt ondersteuning bijĀ het opstellen en up-to-date houden van uw productieplanning. Het planningsproduct is onder te verdelen in 3 hoofdfunctionaliteiten.

Advanced Planning

Preactor Advanced Planning vertaalt uw verkoopplanning naar een productieplan. U heeft direct inzicht in de capaciteitsbelasting, voorraadopbouw en materiaalbehoefte als gevolg van de verkoopplanning. Preactor Advanced Planning berekent in welke batchgrootte en op welk moment u het best kunt produceren om aan de toekomstige vraag (eindproducten en halffabricaten) te kunnen voldoen.

Advanced Scheduling

Scheduling is specifiek ontwikkeld voor het in detail plannen (schedulen) van bewerkingen op machines en bewerkingsplaatsen. Het schedule kan automatisch worden samengesteld en wordt grafisch weergegeven in een Gantt Chart. Door het verslepen van operaties kunt u handmatig wijzigingen doorvoeren bijvoorbeeld als een order eerder of juist later geleverd moet worden. U bespaart veel tijd in vergelijking tot het werken met bijvoorbeeld Excel. Door het verbeterde inzicht kunt u langere tijd vooruit kijken zodat u de leverbetrouwbaarheid kunt verhogen.

Shopfloor Control

Shopfloor Control is specifiek ontwikkeld voor het in detail opvolgen van de productievoortgang en het up-to-date houden van het Schedule. Nadat u het Schedule heeft goedgekeurd kunt u deze naar de werkvloer publiceren. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de orders in de juiste volgorde worden afgehandeld.

ProSigma zet de software van Preactor gericht in wanneer aanvullende functionaliteit gewenst is. Onze consultants geven u graag aanvullende informatie over de meerwaarde van Preactor software.

Wilt u meer weten over onze partners?