QlikView

Krachtige Business Intelligence oplossing
QlikView biedt complete business analyse. Snelle implementatie, eenvoudig in gebruik en beheer, en bovendien makkelijk te leren. Het werkt op basis van een eenduidige structuur om alle soorten analyse- en rapportagebehoeften in te vullen. QlikView is een moderne Business Intelligence (BI) tool voor data analyse, dashboards en rapportage. Het programma is de snelst groeiende business intelligence oplossing en maakt het binnen alle organisaties, groot en klein, mogelijk om direct te profiteren van betrouwbare en krachtige inzichten, bovenop bestaande systemen, binnen alle afdelingen van uw organisatie. Met dit krachtige, intuïtieve programma kunt u heel snel en flexibel inzichten krijgen in de door u vooraf gedefinieerde KPI’s.

Tijdsbesparing
Veel managers besteden te veel tijd aan het maken van diverse rapportages. Het topmanagement komt om in de rapporten die er wekelijks op hun bureau verschijnen. Door tijdsdruk worden veel belangrijke rapporten niet eens gelezen. De uitgaven in tijd en dus ook geld zijn enorm en leiden niet tot de gewenste effectiviteit. QlikView maakt een einde aan deze manier van werken! Met QlikView bent u in staat om binnen de gehele organisatie de rapportagetijd te verminderen. Met slechts 1 QlikView applicatie (management cockpit) kunt u voor meerdere managementniveaus (d.m.v. autorisatie) razendsnel voorzien in overzichtelijke analyses. Deze analyses kunnen op elke gewenste dimensie en dwarsdoorsnee worden bekeken en geprint.

Hoe weet u nu in welke kosten u moet snijden? Wat is het verschil tussen het winstgevende filiaal en de minder winst gevende filialen? Wie zijn de beste leveranciers als de beste prijs, levering en aantallen worden vergeleken? Hoe hoog is de scangraad per filiaal en wat voor gevolg heeft dat voor de winstgevendheid? Met QlikView krijgt u antwoorden op al deze vragen en veel meer. U komt werkelijk te weten wat de kern van uw business is en wat voor u de gewenste successen oplevert.

Efficiënte rapportage tool
Veel ondernemingen komen om in de hoeveelheid rapporten. QlikView vermindert de noodzaak voor rapporten tot een mimimaal niveau. De gewone database geeft u op basis van vooraf gedefineerde data statische rapportagegevens. Indien u meer wilt met deze informatie, dan moet u of een ander rapport draaien, of deze handmatig analyseren in bijvoorbeeld Excel. Binnen QlikView kunt u binnen alle gegevens en elke relatie alleen het onderdeel selecteren dat u specifiek wilt analyseren. Vier “clicks” in QlikView wordt vaak gelijkgesteld aan 4-16 uur werk in gewone rapportages.

Data op één locatie gebundeld
Vaak zijn er grote hoeveelheden informatie binnen organisaties opgeslagen op verschillende plaatsen. Met QlikView bent u in staat deze problematiek op te lossen, omdat u met QlikView vanuit elke datasource en omgeving data kunt bundelen. Hiermee kunt u uw complete informatie analyseren. Doordat QlikView associaties legt tussen de data, is dit mogelijk. QlikView is eenvoudig te analyseren door iedereen en geeft u onbeperkte mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze partners?