Microsoft

Strategische partner
Al meer dan 10 jaar is EXACT Software een belangrijke strategische partner voor Microsoft, waarbij omgekeerd uiteraard hetzelfde geldt. Gedurende die periode is EXACT voor Microsoft één van haar belangrijke internationale en onafhankelijke software vendors geweest: zij behoort tot een groep van Global ISVs van Microsoft waarvan er wereldwijd ongeveer 200 bedrijven deel van uit maken. Microsoft biedt deze groep bedrijven o.m. technische en zakelijke ondersteuning om innovatieve oplossingen te blijven leveren.

Klantenvoordeel
Door het samenwerkingsverband tussen A-merken kunnen klanten van beide bedrijven snel profiteren van technologische en functionele ontwikkelingen bij zowel Microsoft als EXACT. Denk hierbij vooral aan support voor de laatste versies van Microsoft SQL en Office, waarmee de productiviteit bij de klant verbeterd wordt. Daarnaast investeren Microsoft en Exact in elkaar om de klant betere oplossingen (meer productiviteit, snellere responses) te garanderen. Door voortdurend de laatste technologie te ondersteunen (Microsoft SQL, .NET, etc.) hebben klanten altijd het voordeel van de nieuwste ontwikkelingen. Dit heeft positieve gevolgen voor de hun productiviteit en dus uiteindelijk, hun rendement.

Wat hebben business partners aan de samenwerking
Als partner van Microsoft krijgt Exact ook de mogelijkheid om haar aanwezigheid te verbeteren in de markt. Exact is state-of-the-art als het gaat om ondersteunen van de laatste Microsoft technologie, wat indirect leidt tot een mooie business propositie voor ProSigma richting haar klanten.

Medewerkers van ProSigma kunnen van de partner portal van Microsoft gebruik maken om diverse Sales en Marketing bronnen aan te spreken waardoor het werk beter, makkelijker en efficiënter gedaan kan worden. Veel onderzoek bijvoorbeeld is door Microsoft al uitgevoerd waar ProSigma medewerkers gebruik van kunnen maken.

Wilt u meer weten over deze partners?